Planetarium@Home

Planetarium@Home

Omdat wij jullie nog niet mogen verwelkomen in het Planetarium voor één van onze prachtige planetariumfilms in onze koepel, bieden we een alternatief aan.
De Planetarium@Home versie : een planetariumfilm bij u thuis. Verschillende productiefirma’s zijn zo vriendelijk een aantal van hun films voorlopig gratis aan te bieden op het Vimeo platform.
Hieronder vindt u de lijst met de films en de taal waarin ze respectievelijk beschikbaar zijn.
Tot onze spijt zijn er niet zoveel in het Nederlands beschikbaar. Maar we hopen dat het jullie er toch veel plezier aan beleven !

MARS1001

Het is 2031 en we maken live de eerste bemande vlucht naar Mars mee! Zes astronauten zijn klaar voor de reis van hun leven en hun verblijf op de rode planeet. Maar zo’n ongelooflijke reis door de donkere, koude ruimte is uiteraard niet zonder gevaar…
in Nederlands
in English
auf Deutsch

The Zula Patrol: Down To Earth

Tijdens een fossielenjacht vindt The Zula Patrol bewijs dat de schurkachtige Deliria Delight terug in de tijd is gereisd naar de prehistorie van de Aarde om illegaal giftig afval te dumpen. De Zula Patrouilleurs moeten haar vinden en vangen, voordat haar acties catastrofale gevolgen hebben. Daarbij leren onze helden alles over de vorming en de ontwikkeling van de Aarde, en alle levensvormen.
in English

Invaders of Mars!

We verkennen het Martiaanse oppervlak met onze satellieten en gebruiken de verzamelde gegevens om de rode planeet te verkennen. We vliegen over immense ravijnen en vulkanen, dalen af in het ijs van een Martiaanse poolkap en worden verblind door wervelende stofstormen. We ontdekken een hele nieuwe wereld die de rode planeet Mars is.
in English
en français

Dynamic Earth

Dynamic Earth verkent de interne werking van onze Aarde: de atmosfeer, de oceanen en de biosfeer. Met visualisaties op basis van satellietbeelden en geavanceerde simulaties volgen we de energie die van de Zon komt en die ons klimaat mee vormgeeft.
in English
en français
auf Deutsch

Share this post